Daring Club Leuven Atletiek vzw logo

Daring Club
Leuven Atletiek

varia

Johan De Haes van DCLA verkozen als lid van de Raad Van Bestuur van de VAL

18 maart 2023

Johan werd door het DCLA Bestuur naar voren geschoven als kandidaat van de Raad Van Bestuur van de VAL. Er waren 5 kandidaten voor 2 vacante plaatsen. Op de Algemene Vergadering werd Johan verkozen als lid van de Raad Van Bestuur.
Johan is al jarenlang lid van het jeugdteam en organisator van de jeugdmeeting. Bovendien neemt hij de leiding van de organisatie van de Corrida (na enkele edities dubbellopen) over van Marc Beullens. Bovendien heeft hij professioneel heel wat bestuurservaring die hij nu ten dienste van onze mooie sport stelt.
Zo komt er na Guy Van Diest, opnieuw een vertegenwoordiger van DCLA in de Raad Van Bestuur van de VAL. Johan belooft in een collegiale sfeer en met een positief kritische houding samen te werken met de andere bestuursleden, waarbij het strategisch project 2030, de jeugdhervormingen en aandacht voor de ondersteunende opdracht van de VAL ten aanzien van clubs zijn belangrijkste aandachtspunten zijn.

Tot slot van de vergadering mocht DCLA ook de gouden labels en diploma's in ontvangst nemen waarvan de foto's in bijlage. Een algemene vergadering van de VAL blijft blijkbaar een dagvullend programma, maar ook dit programma was constructief, kritisch en belangrijk voor DCLA om mee vorm te geven aan het atletieklandschap waarbinnen we willen presteren.
Johan Klykens