Daring Club Leuven Atletiek vzw logo

Daring Club
Leuven Atletiek

wedstrijdatletiek

Update ranglijsten benjamins t.e.m. scholieren

19 december 2022

Alle resultaten van het atletiekseizoen 2022 van onze cadetten en scholieren werden onder de loep genomen en bij deze zijn ook de DCLA-ranglijsten allertijden aangepast. Dus ga jullie gang en aanschouw al deze prachtprestaties van het afgelopen jaar!

Clubrecords waren er voor Lorenzo Nys (60m H en hoog indoor), Dai Keïta (hoog indoor, zevenkamp en tienkamp), Ylio Philtjens (polsstok indoor en outdoor), Noor Koekelkoren (60m H, 100m H en 100m) en Louis Coeckelberghs (hamer).

Top-tien prestaties noteerden we voor Lorenzo Nys, Josué Maeck, Janne Cuppens, Phaedra Dirix, Annabel Molina, Minne Putseys, Dai Keïta, Noor Koekelkoren, Gitte Bellemans, Dries Ouattara, Quinten Saverwyns, Louis Coeckelberghs, Lena Hombroux, Ellen Schotte, Uma Goedseels, Roos Van Puyvelde en Yinthe Sas.

Foutjes mogen altijd gemeld worden (ilse_verlinde@yahoo.com)

Ilse Verlinde

-----------------------------

Ook de ranglijsten van onze BePuMi's werden geüpdatet. Hoewel Benjamins in Vlaanderen sinds vorig jaar geen competities meer doen, kunnen ze wel nog bij de Waalse bond terecht voor wedstrijden zoals ze hier vroeger gehouden werden. In het oog springt daarbij de prestatie van Ruben Bento Abreu, die op de 600m de beste prestatie van Victor Sisk met ruim twee seconden verbeterde. Verder valt de razendsnelle 60m van Adam Ouattara op, kwam er een nieuwe besttijd op de (recent verlaagde) 60mH voor Febe Stockman en Pieter-Jan Huybrechs en gooide Jan Breugelmans de 400g-speer naar een vierde plaats in de ranking aller tijden. Met 9 nieuwe prestaties in de ranglijst aller tijden is diezelfde Jan trouwens de slokkop dit jaar, al moet Emma Bettoni met 8 entries niet veel onderdoen.

Fouten gespot in de BePuMi-lijst? Mail naar an.sebruyns@gmail.com en het wordt zo snel mogelijk rechtgezet.

An Serbruyns