Daring Club Leuven Atletiek vzw logo

Daring Club
Leuven Atletiek

varia

Kledijshop via Twizzit & omruiling singlet

22 november 2022

De kledijshop van Erika wordt sinds dit seizoen geïntegreerd in ons online platform Twizzit. De meest bestelde items zoals singlets, T-shirts, hoodies en rugzakken kan je al online bestellen en nadien afhalen in de shop. Wil je iets speciaals, dan kan je dat nog steeds op vrijdag persoonlijk bij Erika bestellen.

Aangezien DCLA een nieuwe samenwerking met Golazo aanging, worden de wedstrijdsinglets voorzien van een nieuwe opdruk. Alle wedstrijdatleten krijgen hierdoor de kans om eenmalig hun singlet gratis om te ruilen. De singlets met de oude sponsor mogen immers niet meer gebruikt worden. Nieuwe atleten kunnen via dezelfde weg hun gratis singlet bestellen.

Gebruik hiervoor de app (Home --> Aanbod --> Webshop kledij en rugzakken) of volg deze link.
Belangrijk! Voor het claimen van je gratis wedstrijdsinglet dien je jezelf aan te melden (app) of op te zoeken en te selecteren (website)! Anders zal de kost van je singlet niet wegvallen in het afrekenproces.



Wil je graag de shirts, truien en rugzakken een keer in het echt zien en voelen? Twijfel je welke maat je het beste zou passen? Kom dan gerust eerst een keer langs in de shop en bestel nadien wat je graag wil!

De prijzen van sommige items zijn aangepast, de nieuwe prijslijst kan je hier vinden.