Daring Club Leuven Atletiek vzw logo

Daring Club
Leuven Atletiek

jeugd

Finale BVV Pupillen-Miniemen in Ieper

04 oktober 2022

Het was vroeg, donker en nat zaterdagochtend om 07.00u
Toch hing er een fijne spanning op de bus, iedereen had er zin in.
24 miniemen en pupillen gingen samen naar Ieper om te strijden voor hun club. We moesten realistisch zijn, bij het bekijken van de deelnemerslijsten zagen we dat de beren van heel wat clubs present waren en dat we geen te zotte ambities mochten hebben.

Maar iedereen ging ervoor, we maakten een afspraak. Iedereen ging voor minimum 1 PR en voor een fantastische clubsfeer.
We hebben ons in het programma gesmeten, met deelname aan de gezamenlijke opwarming tot supporteren voor elke DCLA'er.
Ons doel van 1 PR per persoon is net niet gehaald, maar we zaten er echt dichtbij. Iedereen gaf dus wel degelijk het beste van zichzelf.
Ons tweede doel haalden we zonder probleem, het clubgevoel zit bij deze jonge groep prima. Dat belooft voor de volgende jaren!

We zagen een mooie prestatie in de breedte, 14 verschillende atleten zorgden mee voor onze punten! Er waren ook enkele nieuwkomers in het wedstrijdgebeuren. Als je met weinig atletiekervaring de inspanning doet om mee naar Ieper te komen, zit het goed naar volgend jaar.
Check atletiek.nu voor onze resultaten!

Na een zeer lange dag kropen we doodmoe (of was ik alleen?) op onze bus. In de bus was er een zekere vorm van geluidsoverlast. Geen idee waar dat vandaan kwam. Er was ook sprake van muiterij omwille van ontbrekende catering op het einde van de avond.
Dus bij deze de afspraak. Als de anonieme beller die het nummer van de jeugdcoördinator stalkte op de bus zich kenbaar maakt, plannen we alsnog een pizzafeestje voor de deelnemers ;-).

Voor het naar huis gaan, kregen alle deelnemers nog een DCLA T-shirt als trofee. Voor zij die er niet bij waren, hou volgend jaar zeker je agenda vrij!

Ilse