Daring Club Leuven Atletiek vzw logo

Daring Club
Leuven Atletiek

varia

Herinnering: inschrijvingsregeling van DCLA

09 december 2021

Om ons volledig te kunnen focussen op de sportieve werking van onze atletiekclub, willen we onze herinschrijvingen afgerond hebben tegen 15/12. Vanaf dit jaar is dan ook de regeling in voege dat er vanaf 15/12 een toeslag van 40 Euro dient betaald te worden (met onze grote wens dat dit voor geen enkel lid van toepassing zou zijn).
We herinneren er jullie dan ook aan dat deze deadline nadert en dat we hopen dat die leden die dat nog niet gedaan hebben, alsnog hun inschrijving in orde kunnen brengen.
Dit kan online, via het webplatform van inschrijven.nl.

Meer info over de inschrijvingen kan je hier vinden.
Mensen die vragen hebben, problemen ondervinden of die wensen gebruik te maken van ondersteuningsmechanismes van de club kunnen de ledenadministratie contacteren via ledenadministratie@dcla.be

Tot slot wijzen we de trainers op de nieuwe afspraken bij DCLA met betrekking tot gastatleten van andere clubs die meetrainen in onze trainingsgroepen. Zij blijven van harte welkom, maar we vragen een bijdrage in de kosten voor gebruik van de faciliteiten van 100 Euro per jaar. Ook zij kunnen de registratie en betaling regelen via hetzelfde webformulier.

Alvast bedankt voor de medewerking en tot weldra op training of op wedstrijd!
Johan Klykens