Daring Club Leuven Atletiek vzw logo

Daring Club
Leuven Atletiek

jeugd

Verslag veldloop ACKO jeugd

21 november 2022

Veldloop in ACKO staat blijkbaar elk jaar garant voor modder en regen, ook dit jaar viel de regen met bakken uit de hemel en kregen we onze portie modder.

Weinig volk toch op een van de mooiste veldlopen van de provincie. Zonde! Aan DCLA is het niet gelegen, we stonden opnieuw met meer dan 100 aan de start.

Benjamins, pupillen en miniemen die voor elkaar supporteren, dat zien we graag.


De modder duivels glunderden, de snelle jeugdatleten zagen de modder minder graag komen. Iedereen kwam moe aan de finish met de modderspatten tot achter de oren 😉.


Mooie resultaten ook:

bij de Benjamins is iedereen kampioen, bij de pupillen enkele mooie eerste plaatsen van Janne en Ruben en podia voor Saar en Jasmine, de miniemen meisjes eerstejaars hadden een bijna voltallige DCLA top 10 met Febe op 3 en Katrijn op 2. Ook bij de tweedejaars een mooie top 5 voor Marie P en bij de jongens voor Tristan. Proficiat!


Staf, Arnout, Christel en Arthur liepen van tent naar start en finish, zorgden voor de opwarming, parcoursverkenning en truienverdeling. Arthur en Staf liepen aansluitend ook eventjes hun eigen wedstrijd met een mooie 7de en 5 de plek. Merci trainers!


Volgende jeugduitstap Wespelaar
Ilse Muylaert