Daring Club Leuven Atletiek vzw logo

Daring Club
Leuven Atletiek

varia

Golazo en DCLA slaan de handen in mekaar !

19 oktober 2022

Golazo ondersteunt al heel wat jaren enkele atletiekclubs, zoals Looise en AVT. Daar komt nu ook DCLA bij.

De samenwerking illustreert de synergie tussen bedrijven zoals Golazo en de clubwerking, zoals deze van DCLA, die alle atleten ten goede komt. Sterke sportclubs met een brede werking met een goed topsport beleid zijn belangrijk om de grote, goed uitgebouwde organisaties, zoals deze van Golazo, in België te laten groeien. Zo vormen ze hefbomen voor mekaar om iedereen tot sporten aan te zetten en bij te dragen tot een gezondere wereld.

Johan Klykens, voorzitter van DCLA, benadrukt dat deze hefboomwerking de eigenheid van ieder respecteert. Zowel DCLA als Golazo organiseren verschillende evenementen en daar verandert deze samenwerking dan ook niets aan, maar de steun voor de uitbouw van DCLA is eveneens een hefboom om mekaar regelmatig te ontmoeten en mekaar te versterken in nieuwe ontwikkelingen binnen onze sport en onze sportbeleving.

Golazo heeft heel wat atletiek in haar DNA (CEO Bob Verbeeck is een voormalig olympisch atleet, het eerste Golazo evenement ooit was een stadsloop, Golazo begeleidt tal van toppers uit de atletiek,...). Maar de steun aan clubs zoals DCLA is meer dan alleen maar een emotionele: de atletiekclubs vormen de basis van wat er op atletiekvlak gebeurt in ons land.

Weldra zal Golazo dan ook prominent op de wedstrijdshirts van DCLA prijken. Hieronder vindt u alvast het nieuwe ontwerp dat reeds goedgekeurd werd door de atletiekfederatie.