Daring Club Leuven Atletiek vzw logo

Daring Club
Leuven Atletiek

jeugd

DCLA jeugdmeeting pup/min

Kessel-Lo, 06 april 2022

Het leek wel een winterse dag met sneeuwvlokjes en koude temperaturen op onze zomermeeting.
Gelukkig werd het ondanks het barre weer toch een fijne namiddag.
Laat ons beginnen met alle helpende handen, het secretariaat, de kantinemedewerkers, juryleden en wedstrijdleiding te danken. Vele gekende gezichten en enkele nieuwelingen zonder wie de meeting niet mogelijk is. Ik zet hier vandaag toch graag onze jonge medewerkers even in de bloemetjes. De hulp van de ganse meerkampgroep en enkele enthousiaste sprinters en afstandslopers uit de disciplinegroepen is echt geapprecieerd door het jeugdteam en het bestuur. Mooi voor het DCLA clubgevoel en zeker voor herhaling vatbaar!

Er waren veel supermooie resultaten, teveel dus om allemaal op te sommen maar kijk zeker de uitslagen even na op atletiek.nu.
In de kijker enkele tripple DCLA podia bij de pupillen meisjes op de 1000M pupillen met Emma, Febe en Katrijn en het hockeybalwerpen met Emma, Arwen Lina en Liene.
Bedankt Gabor, Nore, Friedel, Freule om de estafetteteams uit de nood te helpen, sommigen hielden er als bedankje een mooie medaille aan over.
De trainers, alweer talrijk aanwezig, konden tevreden terugkijken op deze meeting met super inzet, mooie resultaten en een echt groepsgevoel bij de jeugdatleten.

Proficiat allemaal, op naar de BVV met hopelijk wat betere weersomstandigheden!
DCLA Jeugd