Daring Club Leuven Atletiek vzw logo

Daring Club
Leuven Atletiek

Fotoalbums

Bekijk onze uitgebreide galerij.

DaDaDaDa

Dag Dagelijkse Daring Data

Fotoalbums

Bekijk onze uitgebreide galerij.

DaDaDaDa

Dag Dagelijkse Daring Data

wedstrijdatletiek

5 + 1 Vlaamse titels en 3 nieuwe clubrecords in succesweekend voor DCLA

29 januari 2023

Met het Kampioenschap van Vlaanderen is het indoorseizoen in stijl op gang getrokken. Liefst 6 DCLA-atleten zorgden voor winst op dit KVV. Daarnaast was er nog 3 keer DCLA-brons. In dit dolle weekend sneuvelden ook 3 DCLA indoor clubrecords.
Lees meer

Vier podiumplaatsen op Vlaams kampioenschap cadetten en scholieren

24 januari 2023

De topsporthal in Gent bruiste gisteren opnieuw volle bak van jeugdig geweld want er stond een Vlaams jeugdkampioenschap ingeboekt dit weekend. Voor onze club konden 27 atleten zich selecteren, na ROBA de meest representerende club op deze wedstrijd wat toont dat we kwantitatief hoog scoren. Kwaliteit is er ook want met vier medailles en zes top-acht plaatsen presteren we als club ook prima. Goud veroverde Lorenzo Nys in het hoogspringen. In het verspringen maakten we tweemaal zilver buit met Phaedra Dirix en Dieter Wittebolle. Gitte Bellemans versierde een derde plek in het polsstokspringen.
Lees meer

PK Veldlopen: Sterk PK voor DCLA

16 januari 2023

Vlaams Brabant mag terecht trots zijn op zijn PK. Met maar liefst 932 atleten aan de start, waaronder meer dan 140 DCLA-ers, was dit PK zeer goed bezet. De weergoden hadden voor de jeugd toch een intermezzo gevonden voor het stormweer, waardoor we zelfs af en toe konden genieten van een winterzonnetje.
Lees meer

Marc Neefs verbetert in Gent zijn eigen BR op de 800m

15 januari 2023

Lees meer

Clubrecords indoor masters teruggevonden en geüpdatet

10 januari 2023

Lees meer

Cadetten en scholieren presteren sterk op PK indoor

07 januari 2023

Sterke prestaties bij de cadetten en scholieren op het PK indoor vorige zaterdag. Bij de cadetten waren er provinciale titels voor Quinten Saverwyns (kogelstoten), Dieter Wittebolle (verspringen) en Phaedra Dirix (60m horden en hoogspringen). Bij de scholieren behaalden Lorenzo Nys (hoogspringen), Uma Goedseels (60m en 200m) en Minne Putseys (polsstokspringen) provinciale schildjes.
Lees meer

Topdag voor DCLA op PK Indoor (updated)

07 januari 2023

Met 16 titels bij de jun/sen op het PK Indoor beleefde DCLA een ware topdag. Individuele uitblinkers waren David Boda, Elie Bacari en Kasper Verbeylen bij de mannen en Noor Koekelkoren en Benedikt Tchimou bij de vrouwen.
Lees meer
Vorige maand - Volgende maand