Daring Club Leuven Atletiek vzw logo

Daring Club
Leuven Atletiek

Fotoalbums

Bekijk onze uitgebreide galerij.

DaDaDaDa

Dag Dagelijkse Daring Data

Fotoalbums

Bekijk onze uitgebreide galerij.

DaDaDaDa

Dag Dagelijkse Daring Data

wedstrijdatletiek

DCLA-ers in Lokeren, Dieffle en Karlsruhe (updated)

21 mei 2023

Kwinten Cools verbeterde zijn DCLA-clubrecord in het kogelstoten tot 17,74m, Elien Vekemans lukte beste Belgische U23-outdoorprestatie in het polsstokspringen met 4,35m en Pieter Sisk duikt met PB van 3’37”01 over 1500m de Europese top 5 binnen. Dat zijn enkele highlights van dit DCLA-atletiekweekend.
Lees meer

4 x Goud, 5 x Zilver en 3 x Brons op KVV AC

18 mei 2023

DCLA kaapte op het Kampioenschap van Vlaanderen in Gent een recordaantal van 12 medailles weg. Goud was er voor Lode Van Tente, Elien Vekemans, Elias Sleeckx en Thomas Van Nuffelen.
Lees meer

BVV cadetten en scholieren: De ware thriller in cijfertjes

17 mei 2023

Het was fijn nieuws toen we in november te horen kregen dat DCLA de organisatie van de Beker van Vlaanderen voor cadetten en scholieren kreeg toegewezen. Een thuismatch zorgt altijd voor wat extra energie bij onze atleten en mede door de prima weersomstandigheden sneuvelden er aardig wat persoonlijke records. We behaalden ook tien individuele overwinningen, dubbelslagen waren er voor Phaedra Dirix en Ellen Schotte. We ijverden, samen met onze buren van ROBA en de blauwwitten van KAAG, duchtig om kampioen te worden in de hoogste afdeling. Van het podium zijn we verzekerd maar op welk schavot we staan is nog niet beslist. Wie de beker ook mag winnen, van een heus atletiekfeest hebben we zondag al zeker kunnen genieten.
Lees meer

Op medaillejacht op KVV in Gent

16 mei 2023

Het Kampioenschap van Vlaanderen vindt op Hemelvaartdag plaats in Gent. Het kan zomaar zijn dat DCLA hier een tiental medailles wegkaapt.
Lees meer

BVV cadetten en scholieren : een ware thriller zonder eind

15 mei 2023

Lees meer

Een dag op de Interclub Super League

08 mei 2023

Deze Interclub Super League verdient een uitgebreid verslag / nabeschouwing. DCLA is super trots op dit team, op de beleving, de clubsfeer, het getoonde prestatieniveau, ... Dank aan alle aanwezige atleten, trainers, bestuurders, fans en aan de support op het thuisfront. We are DCLA !
Lees meer

DCLA schitterend tweede in Interclub Super League in Luik !

07 mei 2023

In de eerste uitgave van de gezamenlijke Interclub competitie voor Mannen en Vrouwen behaalde het team van DCLA een schitterende tweede plaats ! Dikke proficiat aan atleten en trainers en veel dank aan de fans die in Luik voor dit hoogtepunt uit de sportieve geschiedenis van DCLA zorgden.
Lees meer

Het DCLA Team voor de Nationale Interclub Super League op 7 mei 2023 - Luik

05 mei 2023

Op zondag 7 mei vindt de Nationale Interclub Super League Mannen en Vrouwen plaats in Luik. Een sterk team van DCLA Mannen en Vrouwen strijdt er om de nationale titel voor clubs.
Lees meer

DCLA in Africa

04 mei 2023

Lees meer

Brons voor Yewbdar Denys op BK 10000m – Top DCLA weekend

01 mei 2023

Op het BK AC 10000m in Huizingen heeft Yewbdar Denys knap brons veroverd. Guillaume Grimard viel als vierde nipt naast het podium. Het verlengde weekend leverde een vloedgolf van DCLA-topprestaties op.
Lees meer
Vorige maand - Volgende maand