Daring Club Leuven Atletiek vzw logo

Daring Club
Leuven Atletiek

Fotoalbums

Bekijk onze uitgebreide galerij.

DaDaDaDa

Dag Dagelijkse Daring Data

Fotoalbums

Bekijk onze uitgebreide galerij.

DaDaDaDa

Dag Dagelijkse Daring Data

wedstrijdatletiek

Mona & Marc met nationale indoortitels

25 februari 2023

  Zaterdag 25 februari was de Topsporthal van Gent een volledige dag helemaal voorbehouden aan de Masters die er hun nationaal indoorkampioenschap betwistten, competitie dat eveneens gekoppeld is aan de provinciale indoortitels. De voorinschrijvingen lieten uitschijnen dat het globaal gezien een flink bezette editie zou worden, met een internationaal tintje én 12 DCLA-masters die samen 20 wedstrijden zouden betwisten. Vier vrouwen en acht mannen (met slechts vier vertegenwoordigers in kampnummers) zouden er de Leuvense kleuren hooghouden.
Lees meer

Goud voor Ben, 3 x zilver en 4 x brons op BK Indoor

19 februari 2023

Ben Broeders torende letterlijk en figuurlijk boven alles en iedereen uit in de Topsporthal in Gent. Naast goud met veel glans voor Ben viel zilver ten deel aan Noor Koekelkoren, Kwinten Cools en Pieter Sisk. Brons was er voor Hanne Claes, Thomas Van Nuffelen, David Boda en Elien Vekemans.
Lees meer

7 mannen en 8 vrouwen op medaillejacht op BK Indoor

16 februari 2023

Op het BK Indoor in Gent komen volgende zondag 19 februari maar liefst 15 DCLA-atleten in actie. Meer dan de helft van deze sterke afvaardiging heeft uitzicht op een medaille. Om diverse redenen blijven ook enkele medaillekandidaten afwezig.
Lees meer

Topweekeinde voor DCLA

14 februari 2023

Lees meer

Ben Broeders verbetert eigen Belgisch indoorrecord polsstokspringen

09 februari 2023

Lees meer

ECCC Cross Country - DCLA in de top tien van de veldloopranking voor clubs in Europa

09 februari 2023

Lees meer

3 DCLA clubrecords sneuvelen op IFAM Indoor

04 februari 2023

Op de IFAM Indoor meeting in Gent gingen 3 DCLA clubrecords voor de bijl. Eerst scherpte Hanne Claes haar 400m topchrono aan, daarna was het de beurt aan Noor Koekelkoren en Elie Bacari om de clubrecords op de 60m horden van de tabellen te vegen. John Heymans pakte uit met een absolute topprestatie over 3000m.
Lees meer
Vorige maand - Volgende maand